domingo, 18 de septiembre de 2016

Miscarea Democrata. O miscare buna pentru tine.

Ajuta-ma sa te ajut, TIR-istule.

Cunosc repulsia ce o are romanul in general, dar TIR-istul in special, fata de conceptul "politica", dar stiu si faptul ca politic a fost bagat domeniul asta de munca, si, pe principiul "cui pe cui se scoate", doar politic poate fi scos.

Politica este un fel de "scoala buna" (un fel de "Liceu umanist", sa zicem) despre care smecherii creaza impresia ca ar fi un fel de "Liceu agricol" si astfel, neinscriindu-se multi in concurs, se intra mult mai lejer in conditiile in care(sa zicem) ar fi 2-3 persoane pe loc, decat daca ar fi 20-30 de persoane pe loc.
Presiune mai mica, selectie mai proasta si, traim ce traim



Calatorule ce iti ratacesti pasii prin blogul asta, afla acest blog o sa bata mai mult decat pana acum, pasul pe loc, o sa stea la rand pentru ca e ca la incendiile forestiere; a izbucnit focul mai tare in alta parte.
Eu am incercat sa devin actionar al partidului Miscarea Populara de prin 2014, si am studiat, asa cum studiezi in cazul in care vrei sa devii actionar la o banca de investitii, tot "dosarul", si ceea ce este trecut cu litera mare, si ceea ce e trecut cu litera mica si, din pacate (pentru mine) am ajuns sa constat ca  la nivel septembrie 2016, nu ma mai gasesc bine reprezentat de PMP, observand de la o zi la alta ca cei ce fac valuri in PMP-ul actual nu-s mult mai prieteni cu "democratia internationala", decat sunt cu aceeasi "democratie originala" cu care este prieten la catarama si USL-ul.

Si atunci, pe principiul ca "Daca nu gasesti pe piata ceea ce cauti, pune mana si fa-ti singur", m-am decis sa initiez  un proiect politic care se numeste "Miscarea Democrata", sperand eu ca denumirea asa formulata va aduce mai multa precizare in ce priveste orientarea politica, in ce priveste directia politica si va usura astfel sarcina celor ce traiesc si gandesc democratic, sa se asocieze intre ei.
Astea fiind spuse stimate cititor, in cazul in care vrei sa urmezi firul "povestirii", gasesti continuarea acestei povesti la adresa "Miscarea Democrata".
Toate cele bune!

No hay comentarios:

Publicar un comentario